Vanaf 4 november 2019 geldt er een nieuw lesrooster !!

We hebben nieuwe leiding gevonden in de personen Liza en Annelie Zomer!! Vanaf 4 november zal daarom een nieuw lesrooster van kracht gaan. Zie voor de nieuwe lestijden onder het kopje "rooster".

Voor de dance groepen hebben wij helaas nog geen nieuwe leiding gevonden. Mocht u belangstelling hebben voor de dance, laat het ons dan weten!! Wij doen nog steeds ons best om iemand te vinden die dit weer gaat oppakken.

gymnatron 2019

In de week van 20 tot 24 mei is een gymnatron gehouden. Tijdens deze gymnatron hebben onze (jeugd) leden onderling een wedstrijd gehouden om te laten zien hoe goed ze de in de lessen geleerde oefeningen beheersen. Aan deze gymnatron zat ook een sponsoractie vast waarmee de leden geld hebben opgehaald op basis van de behaalde punten tijdens de wedstrijden. Goed gedaan allemaal, we hebben mooie oefeningen gezien!! Ook de dansbattle was geweldig!

  


Algemene ledenvergadering 2019

Deze algemene ledenvergadering is gehouden op 21 februari 2019. Tijdens deze vergadering waren naast het bestuur, de kascontroleurs en twee (ouders van) leden aanwezig. 

Tijdens de vergadering is besproken:

- het jaarverslag (inclusief kascontrole);

- de contributieverhoging en de bondscontributie door de leden moet worden betaald;

- samenvoegen van GVSD en Dedemsvaart Beweegt;

- de notulen van de vorige ledenvergadering.

Deze zaken zijn akkoord bevonden.

 

 

 

Gezocht: bestuursleden !!!

Gymnastiekvereniging GVSD is al sinds jaar en dag een begrip in Dedemsvaart. We vinden het belangrijk dat er een goed bestuur is, waar de leden op kunnen bouwen. Binnen het bestuur van onze vereniging hebben wij een aantal vacatures. De grote gemene deler is de liefde voor de gym-, turn- en danssport. Zonder enthousiaste vrijwilligers kan onze club niet bestaan.

 

We zijn dus op zoek naar JOU!!

 

Wij zoeken iemand die enthousiast is, van aanpakken weet, het leuk vindt om dingen te organiseren en mee wil denken over het beleid van de vereniging. Het bestuur vergadert eens in de 4 weken bij een van de bestuursleden thuis.

 

Lijkt het jou leuk om actief te zijn in het bestuur van onze vereniging, neem dan contact op met een van de bestuursleden of meld je bij een van onze trainers in de zaal.

verenigingspakje bestellen

De verenigingspakjes van GVSD kunnen besteld worden via de website van Tematurn:

Let op ons verenigingspakje staat onder gympakjes basic, model V505 

Link naar bestelpagina van Tematurn: verenigingspakje bestellen


nieuwe verenigingspakjes

Nieuwe verenigingspakjes!!!

Onze welbekende verenigingspakjes voor de meisjes in de twee kleuren blauw zijn helaas niet meer verkrijgbaar.

Daardoor hebben bestuur en leiding een nieuw verenigingspakje uitgekozen voor onze (meisjes) leden. De tenues voor de jongens blijven ongewijzigd!

In de gymzaal is het nieuwe pakje in verschillende maten te bekijken en eventueel te passen. De pakjes zijn te bestellen via de trainsters van onze vereniging voor een bedrag van 45 euro.
Het is voor ons voorlopig nog niet mogelijk om van de pakjes een voorraad aan te leggen, dus houd wel rekening met enige levertijd (we moeten minimaal 5 pakjes per keer bestellen)

gvsd promotie

Kijk ook eens op onze facebook pagina


Agenda


wedstrijden

Kijk voor de agenda bij wedstrijden