Wijziging lesrooster per 01-03-2024

Per 1 maart zijn de lessen van  Donderdagavond  17.15 uur  tot  19.30  uur  gewijzigd naar de vrijdagavond  17.15 uur  tot 19.30 uur 

Dit besluit is genomen naar aanleiding van de tijden dat onze nieuwe trainster beschikbaar is. 

 

Het Bestuur

 

 

 

 

WIJ ZIJN MET SPOED OP ZOEK NAAR TRAINER / TRAINSTER  !!!!!

NIEUW IN dedemsvaart - cALISTHENICS

Hoi weer terug naar de Gymvereniging! Mijn naam is Jos Vogelzang als kleine jongen begonnen met gym en nu lijkt het mij Tof om in Dedemsvaart een Calisthenicsgroep te starten. Maar wat is Calisthenics precies?
Calisthenics is een sport die zich richt op training met behulp van je eigen lichaamsgewicht als weerstand. Uiteindelijk Is het doel het vergroten van spierkracht, spiermassa, mobiliteit/flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Bekende oefeningen bij deze street workout sport zijn push-ups, pull-ups en moeilijke oefeningen zoals de human-flag en muscle-ups.
Dus wil jij met mij samen trainen, sterker worden, en vooral leuk fit worden? Laten we dit met elkaar ontdekken. We gaan starten op de donderdagavond met een uur training in de gymzaal (exacte tijd volgt nog maar voor nu 19:30-20:30). Wil je meedenken of meer informatie, kom langs op 23 maart bij de open inloop van de gym in de Baron om 20.00 uur. Tot dan.

iNFORMATIEAVOND - 23 MAART

 

 

Met spoed een train(st)er gezocht!!!

 

Wij, als Gymvereniging Sportief Dedemsvaart (GVSD), zijn met spoed op zoek naar een nieuwe train(st)er voor het geven van gymlessen. Het gaat op dit moment om drie groepen van kinderen vanaf 8 jaar. (8-9 jaar, 10-11 jaar en 12 jaar en ouder). Op dit moment worden deze lessen op de donderdagavond (vanaf 17.15 uur) gegeven. Maar in overleg kan het misschien ook op een andere dag.

Heb je hier belangstelling voor, neem dan contact met ons op en stuur een bericht naar voorzitter@gvsd.nl . Of weet je misschien iemand die hier belangstelling voor heeft, stuur ons bericht door!!

 

 

Namens het Bestuur GVSD,

 

 

 

 

 

 

Geen opheffing vereniging!!!

Hallo leden,

 

Wij als bestuur kunnen jullie vertellen, dat het ons gelukt is om drie nieuwe kandidaat-bestuursleden te vinden. 

 

Daarom vervalt de opheffingsvergadering die gepland stond voor donderdag 14 oktober.

 

Op woensdag 27 oktober vindt er een algemene ledenvergadering plaats om de kandidaat-bestuursleden aan de leden voor te stellen en voor benoeming voor te dragen.

 

Het bestuur

 

Algemene ledenvergadering donderdag 16 september 2021 !

Op donderdag 16 september 2021 vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. De vergadering wordt gehouden om 19.30 in de gymzaal aan de Buizerdweg. Stukken voor de vergadering kunnen tijdens lesuren afgehaald worden in de gymzaal aan de Buizerdweg.

 

Bijzonder agendapunt is de problematiek rondom de bestuurssamenstelling. Op dinsdag 24 augustus heeft het bestuur alle leden een brief gestuurd over het voortbestaan van de vereniging. Er zullen nieuwe bestuursleden moeten komen, wil de vereniging nog verder kunnen! Heeft u deze brief niet ontvangen? Deze kunt u dan afhalen tijdens lesuren in de gymzaal.

 

 Algemene ledenvergadering 2019

Deze algemene ledenvergadering is gehouden op 21 februari 2019. Tijdens deze vergadering waren naast het bestuur, de kascontroleurs en twee (ouders van) leden aanwezig. 

Tijdens de vergadering is besproken:

- het jaarverslag (inclusief kascontrole);

- de contributieverhoging en de bondscontributie door de leden moet worden betaald;

- samenvoegen van GVSD en Dedemsvaart Beweegt;

- de notulen van de vorige ledenvergadering.

Deze zaken zijn akkoord bevonden.

 

 

 

Gezocht: bestuursleden !!!

Gymnastiekvereniging GVSD is al sinds jaar en dag een begrip in Dedemsvaart. We vinden het belangrijk dat er een goed bestuur is, waar de leden op kunnen bouwen. Binnen het bestuur van onze vereniging hebben wij een aantal vacatures. De grote gemene deler is de liefde voor de gym-, turn- en danssport. Zonder enthousiaste vrijwilligers kan onze club niet bestaan.

 

We zijn dus op zoek naar JOU!!

 

Wij zoeken iemand die enthousiast is, van aanpakken weet, het leuk vindt om dingen te organiseren en mee wil denken over het beleid van de vereniging. Het bestuur vergadert eens in de 4 weken bij een van de bestuursleden thuis.

 

Lijkt het jou leuk om actief te zijn in het bestuur van onze vereniging, neem dan contact op met een van de bestuursleden of meld je bij een van onze trainers in de zaal.nieuwe verenigingspakjes

Nieuwe verenigingspakjes!!!

Onze welbekende verenigingspakjes voor de meisjes in de twee kleuren blauw zijn helaas niet meer verkrijgbaar.

Daardoor hebben bestuur en leiding een nieuw verenigingspakje uitgekozen voor onze (meisjes) leden. De tenues voor de jongens blijven ongewijzigd!

In de gymzaal is het nieuwe pakje in verschillende maten te bekijken en eventueel te passen. De pakjes zijn te bestellen via de trainsters van onze vereniging voor een bedrag van 45 euro.
Het is voor ons voorlopig nog niet mogelijk om van de pakjes een voorraad aan te leggen, dus houd wel rekening met enige levertijd (we moeten minimaal 5 pakjes per keer bestellen)

vsd promotie

Kijk ook eens op onze facebook pagina


Agenda


wedstrijden

Kijk voor de agenda bij wedstrijden