Wedstrijden/uitslagen

Finale 6e divisie in Nieuwleusen d.d. 20 april 2019

Op zaterdag 20 april 2019 vond in Nieuwleusen de finale plaats van de Overijsselse kampioenschappen. Helaas is het Yara Russcher, Hannelore Veeningen en Kimberly Nijman niet gelukt om bij de laatste drie te eindigen en een prijs in de wacht te slepen. Jammer!

Playoff 6e divisie in hengelo d.d. 30 maart 2019

Zaterdag 30 maart konden Annelien Regeling, Yara Russcher en Denise Schreur zich alsnog plaatsen voor de finalewedstrijd 6e divisie op 20 april 2019 in Nieuwleusen. De meiden hebben allemaal hun uiterste best gedaan!. Helaas is het Annlien en Denise niet gelukt om zich te plaatsen. Yara was uiteindelijk vierde en heeft zich hierdoor wel geplaatst voor de finalewedstrrijd!!!

Plaatsingswedstrijd 6e divisie in Oldemarkt d.d. 9 maart 2019

Zaterdag 9 maart turnden de meiden van Gymnastiek Vereniging Sportief Dedemsvaart de plaatsingswedstrijd voor de 6e divisie, deze vond plaats in Oldemarkt. De meiden hebben allemaal onwijs hun best gedaan.

’s Ochtends in de eerste ronde kwamen Kimberly Nijman en Annelien Regeling in actie. Kimberly (jeugd 2) werd 4e, met helaas 0,05 te kort voor een podiumplek. Maar ondanks dat ze geen podiumplek had, wist zij zich hierdoor wel rechtstreeks te plaatsen voor de finale. Annelien (instap) die haar eerste officiële wedstrijd turnde, werd helaas 22e door wat foutjes op de balk en vloer. Maar ondanks dat wist ze wel 3e te worden op sprong. Helaas was dit niet genoeg voor een finale plek.

Later die dag waren Hannelore Veeningen en Yara Russcher aan de beurt (jeugd 1). Hannelore werd 12e en wist zich hierdoor als laatste in deze categorie te plaatsen voor de finale. Yara werd helaas 13e en kwam dus nét wat punten te kort om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale.

Als laatste was het de beurt aan Denise Schreur (junior). Zij werd 11e in het eindklassement. Helaas gingen er in deze categorie maar 6 meiden door waardoor zij de finale niet heeft gehaald. Ondanks dat heeft zij een enorm mooie score neergezet en dan met name op vloer. Zij werd namelijk 3e op vloer.

Kimberly en Hannelore, gefeliciteerd. Voor de overige meiden veel succes tijdens de play-off wedstrijd op 30 maart. Hier zullen jullie gaan strijden om eventueel alsnog een finaleplaats te bemachtigen.

uitslagen

springwedstrijden 14 oktober 2017

Afgelopen zaterdag deed GVSD mee met een springwedstrijd. De dames kwamen uit in de B Lijn junioren. Samen met Balkbrug hebben we een mooi combinatie team op de kaart gezet! De dames begonnen met het onderdeel minitramp pegasus. De springsters begonnen erg sterk en wisten ook de moeilijkere sprongen netjes uit te voeren. Daarmee pakten de dames de titel "Overijssels kampioen dames junioren B lijn ". Ook het onderdeel minitramp verliep goed. Op een paar kleine foutjes na lieten de dames zien dat ze thuis horen in de B lijn. Het nette springen werd beloont met de 3e plaats! Wat een fantastische start van het seizoen.

Aanstaande zaterdag zijn de overige 3 onderdelen aan de beurt. Dames alvast veel succes !!

Springwedstrijden 20 mei 2017

Vanmorgen vroeg al moesten de jongens van GVSD in Nunspeet zijn. Daar sprongen ze op minitramp, plankoine-kast en minitramp-kast.

Na 15 rondes was er uiteindelijk de prijsuitreiking.

Op minitramp haalde Roman Snijder de eerste plaats en Demian Hiddink de tweede plaats.

Op plankoline-kast was er een gouden medaille voor Demian.

Alle jongens hebben laten zien wat ze konden!

Goed gedaan, Dean, Bowy, Luca, Leon, Roman en Demian!!!

Wedstrijden dalfsen 4 maart 2017

Zaterdagmorgen om 8.30uur moesten ze er zijn. De deelnemers van de ochtend wedstrijd.

Een wedstrijd voor leden die niet meer dan één uur trainen in de week.
De wedstrijd was in de Trefkoele in Dalfsen.
Voor de jongens waren er de onderdelen: rek,vloer,ringen en sprong.
Voor de meisjes: brug, vloer, balk en sprong.
Het plezier voor meedoen stond voorop. Ook tijdens de middag wedstrijd.
Maar bij een wedstrijd horen prijzen.
En die waren er voor gvsd!!!
Bij jongens waren dat: Demian Hiddink derde plaats en Denley Bruins werd tweede!
Bij de meisjes junioren D4: vierde plaats voor Annelie Zomer, tweede werd Mirthe Vosman en eerste werd Kayleigh Porsul!!
Bij de meisjes jeugd R2 was de derde plaats voor Annisa Nijlant en eerste werd Anouk de Klerk!
Bij de jeugd D3 werd Hannelore Veeningen derde!
En bij de pre jeugd R3 werd Annelien Regeling tweede en Lynn Louwdijk werd eerste!!
Allemaal van harte gefeliciteerd!!
Er was voor iedereen nog een vaantje als aandenken aan een hele leuke dag!

dorpenwedstrijd te nieuwleusen

Afgelopen zaterdag hebben de turners en turnsters van GVSD meegedaan aan de dorpenwedstrijd in Nieuwleusen. Er zijn veel medailles gescoord! De uitslag volgt later.